ποιοι είμαστε;

Η γραφιστική είναι ένας τομέας που ταλαιπωρούμε και διαμορφώνουμε σύμφωνα με τις ανάγκες μας από το 2001 και για να είμαστε ειλικρινείς, το λατρεύουμε! Το ίδιο και οι πελάτες μας. 

Αμέτρητες φυσιολογικές μέρες στο γραφείο γίνονται άυπνες νύχτες στο γραφείο. Πρωινοί καφέδες γίνονται βραδινοί καφέδες και λαμπερά, γεμάτα ζωντάνια μάτια γίνονται κόκκινα, νυσταγμένα μάτια, όλα μπροστά σε έναν υπολογιστή, για τους πολύτιμους πελάτες μας.

Αυτό κάνουμε από την πρώτη μέρα και δεν θα το αλλάζαμε για τίποτα στον κόσμο!

Το fig λειτουργεί πλέον στον δικό του, ολοκαίνουριο χώρο, γεμάτο ενέργεια και έτοιμο να σας γεμίσει φρέσκιες ιδέες για την επιχείρησή σας, ανεξαρτήτως μεγέθους, ή απλά για τις προσωπικές σας καλλιτεχνικές ανάγκες.

 
τι κάνουμε;
Εταιρικές ταυτότητες, εικονογραφήσεις, σχεδιασμό συσκευασιών, αφίσες, προσκλήσεις όλων των ειδών, οτιδήποτε μπορεί να τυπωθεί, όπως επίσης και οτιδήποτε έχει σχέση με τη βάπτιση, τον γάμο ή το πάρτυ σας. Ακόμα και τον προσωπικό γραφικό χαρακτήρα σας σε γραμματοσειρά!
 
πώς λειτουργεί;
Μας ενημερώνετε για το τι θέλετε (από κοντά ή μεσω τηλεφώνου/email) >> το συζητάμε πίνοντας καφεδάκι >> κατεβάζουμε ιδέες/κατασκοπεύουμε/ερευνούμε με τη δεξιά μεριά του εγκεφάλου μας να δουλεύει υπερωρίες >> σχεδιάζουμε σε χαρτί και οθόνη >> έχουμε πρόχειρα σχέδια που σύντομα γίνονται τελικό προϊόν >> είστε ευχαριστημένοι, που μας κάνει κι εμάς ευχαριστημένους >> έρχεστε πίσω για περισσότερα και ζούμε εμείς καλά κι εσείς καλύτερα.​

  

  • Facebook
  • Instagram
fig new logo web.png